Κουτίνιο: Απορρίπτει την Παρί, θέλει Μπαρτσελόνα

Κουτίνιο: Απορρίπτει την Παρί, θέλει Μπαρτσελόνα

Ο Φελίπε Κουτίνιο ζήτησε από τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ να μην διαπραγματευτούν την πώλησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα

Το «σίριαλ» Κουτίνιο συνεχίζεται, με τον Βραζιλιάνο άσο να ζητάει αυτή τη φορά από τη Λίβερπουλ να μην μπει καν σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώλησή του στους Γάλλους.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει δείξει με όλους τους τρόπους στους «κόκκινους», ότι διακαής του πόθος είναι να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί το καλοκαίρι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μην τον άφησε να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, απορρίπτοντας εξωπραγματικές προτάσεις από τους Καταλανούς, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο όμως δύσκολα θα κρατήσει την ίδια στάση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Φελίπε Κουτίνιο τόνισε στην ομάδα του, ότι δεν επιθυμεί να πάει στην Παρί, η οποία θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της και μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Λίβερπουλ και να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, η οποία σίγουρα θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον Βραζιλιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ