Άρσεναλ : Φαβορί ο Ενρίκε

Άρσεναλ : Φαβορί ο Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ με τον Ισπανό τεχνικό να ζητάει από τους Κανονιέρηδες 15 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ φαντάζει ο Λουίς Ενρίκε, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η «Daily Mirror».

Ο Ισπανός τεχνικός από τότε που άφησε την Μπαρτσελόνα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με τις φήμες των προηγούμενων μηνών να τον θέλουν πολύ κοντά στην Τσέλσι. Deal που εν τέλει δεν έγινε ποτέ.

Ωστόσο, τα δεδομένα στην περίπτωση των Κανονιέρηδων είναι διαφορετικά. Ο Βενγκέρ, μετά από 22 χρόνια, έκανε γνωστό πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Λονδρέζων.

Λογικό και επόμενο εκείνοι να ψάχνουν από τώρα τον άνθρωπο που θα μπορέσει να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, παίζοντας παράλληλα και επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και ο Αλσατός.

Η περίπτωση του Ενρίκε φαντάζει ιδανική για τους Άγγλους. Όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Οι ετήσιες απολαβές του που φτάνουν τα 15 εκατομμύρια λίρες. Οι άνθρωποι της Άρσεναλ δεν δείχνουν «ζεστοί» να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παρόλα αυτά πιστεύουν πως θα υπάρξει deal με τον παλαίμαχο χαφ αν εκείνος βάλει λίγο «νερό στο κρασί του» και μειώσει τα χρήματα που θα παίρνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ