Ραλφ Ράνγκνικ για την Αρσεναλ

Ραλφ Ράνγκνικ για την Αρσεναλ

Τον Γερμανό τεχνικό και Αθλητικό διευθυντή διαφόρων ομάδων, όπως η Λειψία και η Σάλτσμπουργκ θέλουν αγγλικά δημοσιεύματα να εξετάζουν ως πιθανό αντικαταστάτη του Βενγκέρ οι κανονιέρηδες.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από τον πάγκο της Αρσεναλ στο τέλος της σεζόν και φυσικά το ενδιαφέρον για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο των κανονιέρηδων είναι έντονο από τον αγγλικό Τύπο.

Σύμφωνα με το Sky Sports οι άνθρωποι των λονδρέζων εξετάζουν την περίπτωση του Ραλφ Ράνγκνικ και μάλιστα αρκετά σοβαρά.

Ο 59χρονος Γερμανός έχει συνδέσει το όνομά του κυρίως με το γερμανικό και το αυστριακό ποδόσφαιρο, τελώντας χρέη τόσο προπονητή όσο και ως αθλητικός διευθυντής.

Μεταξύ άλλων έχει καθίσει στους πάγκους των Ουλμ, Στουτγάρδης, Αννόβερου, Σάλκε, Λειψία, ενώ στην τελευταία έχει διατελέσει και Αθλητικός διευθυντής όπως άλλωστε και στην Σάλτσμπουργκ. Θεωρείται μάλιστα ως ο άνθρωπος ο οποίος έχτισε τη φιλοσοφία στις ομάδες της Red Bull (Σάλτσμπουργκ, Λειψία και Νέα Υόρκη).

Κυριότερες διακρίσεις στη θητεία του ως προπονητής ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας, όλα με τη Σάλκε. Επιπλέον έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση και ενός Ιντερτότο το 2000 με την Στουτγκάρδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ