Έβερτον : Είδε το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ μέσω ενός ρομπότ

Έβερτον : Είδε το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ μέσω ενός ρομπότ

Ένας μικρός οπαδός της Έβερτον που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας απέναντι στη Νιούκαστλ, μέσω ενός ρομπότ.

Στο παιχνίδι της Έβερτον απέναντι στη Νιουκάστλ, ο αρχηγός των ζαχαρωτών Φιλ Γιαγκέλκα κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό ρομπότ, που έγραφε «είμαι η αποψινή μασκότ».

Η ιστορία πίσω από αυτό το ρομπότ είναι πολύ συγκινητική. Πάνω στο ρομπότ είναι εγκατεστημένη κάμερα και μικρόφωνο από τα οποία ο 14χρονος Τζακ Μακλίντεν μπορούσε να βλέπει τα όσα διαδραματίζονται στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και να μιλήσει με τους αγαπημένους του παίκτες μέσω του τάμπλετ του.

Ο μικρός Τζακ δε μπορεί να παρευρεθεί στο γήπεδο εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας, όμως οι άνθρωποι της Έβερτον βρήκαν τον τρόπο ώστε να του χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία, μέσω του συγκεκριμένου ρομπότ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Έβερτον Σκοτ Μακλέοντ δήλωσε: «Είμαστε συγκλονισμένοι που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό για τον Τζακ και ελπίζουμε να του προσφέραμε μια ανάμνηση που θα κρατήσει για πάντα σαν θησαυρό.

Δείτε το ρομπότ με το οποίο ο μικρός Τζακ είδε το παιχνίδι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ