Μπέρνλι – Τσέλσι 1-2

Μπέρνλι – Τσέλσι 1-2

Το γκολ του Βίκτορ Μόουζες στο 69' έδωσε τη νίκη στην Τσέλσι με σκορ 2-1 στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Μπέρνλι.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Μπέρνλι πήρε η Τσέλσι στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League με τους Μπλε να είναι ακόμη πιο κοντά στην Τότεναμ και την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι Μπλε δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρωταγωνιστής για τους Λονδρέζους ήταν ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 69′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ορεξάτα την αναμέτρηση και πήραν το προβάδισμα στο 20′ όταν ο Λονγκ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας την Τσέλσι μπροστά στο σκορ.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά έφεραν το ματς στα ίσα στο 64′. Ο Μπαρνς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Γκουντμοντσούν και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κουρτουά, κάνοντας το 1-1. Η απάντηση από την Τσέλσι ήταν άμεση με τον Μόουζες να «χτυπάει» στο 69′ και να «γράφει» το 2-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λέστερ υποδέχτηκε στην έδρα της τη Σαουθάμπτον. Η εν λόγω αναμέτρηση θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού έληξε 0-0 με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ