Σαλάχ : «Θέλω να σπάσω το ρεκόρ γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Σαλάχ : «Θέλω να σπάσω το ρεκόρ γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρα τους και σε συνέντευξη του τόνισε πως θέλει να κάνει δικό του το ρεκόρ γκολ σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Φέτος είναι η χρονιά του. Σκοράρει κατά ριπάς στην Πρέμιερ Λιγκ (30 γκολ σε 32 αναμετρήσεις) και έχει ήδη οδηγήσει τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, περί ου ο λόγος, διεκδικεί το «χρυσό παπούτσι», το βραβείο του κορυφαίου, δηλαδή, σκόρερ της χρονιάς και όπως τόνισε έχει βάλει στο μάτι το απόλυτο ρεκόρ γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Οι συμπαίκτες μου θέλουν να με βοηθήσουν να βγω πρώτος σκόρερ. Πρόκειται τυπικά για ένα ατομικό βραβείο, αλλά δεν είναι έτσι, καθώς τα γκολ αυτά βοηθούν την ομάδα να κερδίσει βαθμούς» τόνισε ο Αιγύπτιος σε συνέντευξη του στο «Sky Sports» και συμπλήρωσε:

«Με βοηθά πολύ ο τρόπος του παιχνιδιού μας και φυσικά οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου για τη βοήθεια τους. Είναι ξεκάθαρο πλέον, στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα προσπαθήσω να κερδίσω τον τιμητικό τίτλο του πρώτου σκόρερ της χρονιάς. Μάλιστα θέλω να σπάσω το ρεκόρ σκοραρίσματος στην Πρέμιερ Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ