Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Μάχη με Τσέλσι και Τότεναμ για Κουρζαβά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Μάχη με Τσέλσι και Τότεναμ για Κουρζαβά

Ο Κουρζαβά φαίνεται πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον έχει σε προτεραιότητα.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός έμπειρου και γρήγορου αριστερού μπακ ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι κόκκινοι διάβολοι κοιτάζουν την περίπτωση του Λεϊβίν Κουρζαβά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος διεθνής ακραίος αμυντικός έβαλε το λιθαράκι του στο να κατακτήσει η Παρί τον φετινό τίτλο της Ligue 1, ο οποίος ήταν ο ένατος για τον ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Ωστόσο, ο προπονητής των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής του παίκτη με τον έτερο αριστερό του μπακ, Γιούρι Μπερσίς.

Ο Κουρζαβά συγκεκριμένα, μετράει ως τώρα 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2 γκολ, ενώ ο Ισπανός πρώην παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ 19 ματς με ισάριθμα τέρματα. Σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους, ο Κουρζαβά βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τότεναμ και Τσέλσι.

Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας λήγει το καλοκαίρι του 2020 και μένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα διατεθεί να δαπανήσει παραπάνω από 20 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να τον αποκτήσει ή αν θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ