Premier League : «Άκυρο» στο VAR

Premier League : «Άκυρο» στο VAR

Τα 2/3 των ομάδων της Premier League ψήφισαν την παράταση των δοκιμών του VAR πριν από την εφαρμογή του, κάτι που σημαίνει πως για την επόμενη σεζόν (2018-2019) το VAR δεν θα υπάρχει στα αγγλικά γήπεδα.

Το VAR έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, αφού ήδη η La Liga και η Serie A το χρησιμοποιούν, αλλά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα, τουλάχιστον άμεσα και στην Premier League.

Τα 2/3 των ομάδων το μεσημέρι της Παρασκευής (13/4) ψήφισαν την παράταση των δοκιμών του VAR πριν από την εφαρμογή του, κάτι που σημαίνει πως για την επόμενη σεζόν (2018-2019) το VAR δεν θα υπάρχει στα αγγλικά γήπεδα.

«Η απόφαση ήρθε ύστερα από ολοκληρωμένες συζητήσεις σχετικά με την πρόοδο που παρατηρήθηκε στις δοκιμές του VAR στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες συμφώνησαν να συνεχιστούν οι προηγμένες δοκιμές μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-2019, ώστε να γίνουν περαιτέρω βελτιώσεις στο σύστημα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το VAR θα χρησιμοποιηθεί κανονικά και στους αγώνες του Μουντιάλ της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που θα κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο των διαιτητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ