Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 1-1

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 1-1

Η Τσέλσι προηγήθηκε με 1-0 και είχε τις ευκαιρίες κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά μια αδράνεια στην άμυνα της έδωσε στα «Σφυριά» τη δυνατότητα να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Στάμφορντ Μπριτζ και να σκοτώσουν τα όνειρα των «μπλε» για τετράδα.

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) στο Στάμφορντ Μπριτζ και πλέον οι ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα είναι ελάχιστες. Στο -10 από Λίβερπουλ και Τότεναμ οι «μπλε», οι οποίοι πλήρωσαν ξανά μια αδράνεια στην άμυνα τους.

Οι «μπλε» μπήκαν στο ματς με σκοπό να συνεχίσουν την εκπληκτική εντός έδρας παράδοση τους κόντρα στα «σφυριά» (αήττητοι από το 2002) και όλα έδειχναν πως θα το κατάφερναν, καθώς στο 36′ άνοιξαν το σκορ. Ο Μόουζες σέντραρε, ο Μοράτα πήρε την κεφαλιά και ο Αθπιλικουέτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με έναν περίεργο τρόπο. Μάλιστα η Τσέλσι είδε δύο γκολ του Μοράτα να ακυρώνονται ως οφσάιντ λίγο μετά.

Η πίεση της ομάδας του Αντόνιο Κόντε συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Τζο Χαρτ κρατούσε «όρθια» τη Γουέστ Χαμ, κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια. Και όσο η Τσέλσι δεν μπορούσε να σκοράρει, τόσο μεγάλωνε ο κίνδυνος να το πληρώσει. Και αυτό έγινε στο 73΄. Ο Κέιχιλ δεν έκανε καλό διώξιμο, η μπάλα πήγε πλάγια στον Αρναούτοβιτς, αυτός γύρισε και ο Τσιτσαρίτο έκανε υποδειγματικό πλασέ για το 1-1.

Μάλιστα, τα «σφυριά» θα μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη από το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά ο Καντέ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Αρναούτοβιτς στο 86′. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλάθλους της Τσέλσι έντονα παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ