Μάντσεστερ Σίτι : Δεν ήθελε στην ομάδα Πογκμπά και Μχιταριάν ο Γκουαρντιόλα

Μάντσεστερ Σίτι : Δεν ήθελε στην ομάδα Πογκμπά και Μχιταριάν ο Γκουαρντιόλα

Το λόγο για τον οποίο ο Μίνο Ραϊόλα τον «κράζει», όπου βρεθεί και όπου σταθεί, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μίνο Ραϊόλα είχε προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να του «πασάρει» δύο από τους πελάτες του. Τον Πολ Πογκμπά και τον Χένρικ Μχιταριάν με τους δύο ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλουν να αποχωρήσουν από τις τάξεις των Κόκκινων Διαβόλων, λόγω των κακών σχέσεων που είχαν με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, ο Καταλανός τεχνικός έριξε «πόρτα» στον Ιταλό μάνατζερ, με αποτέλεσμα αυτός να του επιτίθεται φραστικά, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, χαρακτηρίζοντάς τον είτε «δειλό», είτε «σκύλο».

Η στάση του έμπειρου μάνατζερ δεν έχει αλλάξει από τότε με τον προπονητή των Πολιτών να παίρνει θέση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, για το εν λόγω ζήτημα βγάζοντας στη… σέντρα τον Ιταλό.

«Θα του απαντήσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι όλα αυτά που είπε. Τελικά, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα μυστικά μου. Είμαι κακός άνθρωπος. Είμαι δειλός. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο κακός άνθρωπος. Ποτέ δεν μιλάω μαζί του, αλλά αυτή είναι η άποψή του. Δεν ξέρω. Αλλά ήμουν ο άνθρωπος που πριν από δυο μήνες μου πρόσφερε τους Μικιταριάν και Πογκμπά να παίξουν μαζί μας. Γιατί;

Γιατί μου τους πρότεινε; Είχε ενδιαφέρον να παίξουν μαζί μας οι Μικιταριάν και Πογκμπά; Μάλλον, πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες του και πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να φέρει παίκτες σε έναν άνθρωπο σαν εμένα, σαν ένα σκυλί. Και η σύγκριση με τα σκυλιά είναι κακή. Δεν είναι κάτι καλό. Πρέπει να σέβεται τα σκυλιά», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και φυσικά στη συνέχεια ρωτήθηκε εκ νέου για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά.

«Ο Πογκμπά είναι ένας απίστευτος παίκτης. Ένας κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Είπα “όχι”. Δεν έχουμε αρκετά λεφτά να αγοράσουμε τον Πογκμπά, γιατί είναι τόσο ακριβός. Είμαι έκπληκτος για όλο αυτό γιατί είμαι σκυλί. Θέλει οι παίκτες του να έρχονται εδώ. Έτσι, όχι. Με κανέναν τρόπο.

Δεν είμαι καλός τύπος. Αξίζουν οι παίκτες του να παίζουν για καλύτερους ανθρώπους. Αλλά, γνωρίζει επίσης ότι είμαι ένας κορυφαίος προπονητής. Σας ευχαριστώ», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ