Τσέλσι – Τότεναμ 1-3

Τσέλσι – Τότεναμ 1-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέλε Άλι, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, η Τότεναμ επικράτησε εκτός έδρας της Τσέλσι με σκορ 3-1.

Σε ακόμη ένα σημαντικό ματς της Τότεναμ ο Ντέλε Άλι έδειξε γιατί είναι ένας από τους ηγέτες των Λονδρέζων. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε κέφια στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Τσέλσι και χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι, οι Πετεινοί έφτασαν τους 64 βαθμούς με τους Μπλε να μένουν στους 56 με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να είναι ακόμη πιο κοντά στο να «κλειδώσει» την τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί αμέσως στους ομίλους του Champions League.

Τώρα όσον αφορά το ματς οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν με φουλ τις «μηχανές» τους, με αποτέλεσμα το είναι ισορροπημένο. Μέχρι και το 30′ όταν ο Μοράτα έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι.

Ωστόσο, η απάντηση της Τότεναμ ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Πιο συγκεκριμένα, στο 45′ ο Έρικσεν με πολύ ωραίο, μακρινό σουτ νίκησε τον Καμπαγέρο και έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα ο Ντέλε Άλι έμελλε να πάρει πρωτοβουλίες και να σημειώσει δύο τέρματα. Το πρώτο εξ αυτών σημειώθηκε στο 62′ με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση, ενώ το δεύτερο στο 66′ όταν μετά από αναμπουμπούλα στα καρέ της Τσέλσι οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα με τον Άλι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ