Εκπρόσωπος Μπεγερίν : «Καμία πρόταση, είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ»

Εκπρόσωπος Μπεγερίν : «Καμία πρόταση, είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ»

Ο μάνατζερ του Έκτορ Μπεγερίν διέψευσε τα δημοσιεύματα περί επίσημων προτάσεων για την απόκτηση του Καταλανού μπακ, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ.

Ο μάνατζερ του Έκτορ Μπεγερίν διέψευσε τα δημοσιεύματα περί επίσημων προτάσεων για την απόκτηση του Καταλανού μπακ (έχει γραφτεί ότι Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται ζεστά, ενώ τις εξελίξεις φέρεται να κοιτάει και η Μπαρτσελόνα), τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ.

«Αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να τον δω να φεύγει. Δεν υπάρχει καμία επαφή για τον Μπεγερίν, κανείς δεν με ρώτησε για αυτόν. Είναι χαρούμενος, ανανέωσε πρόσφατα και αγωνίζεται τακτικά. Όμως είναι αλήθεια ότι κάθε παίκτης θέλει συνεχώς να αναπτύσσεται», ανέφερε αρχικά.

«Αν ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονταν για κάποιον από τους πελάτες μου θα τους άκουγα γιατί όπως η Γιουβέντους, έτσι και η Νάπολι, δεν είναι μεγάλες ομάδες μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη. Κάθε καλοκαίρι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, όμως η Άρσεναλ δεν με ενημερώσει για τυχόν πρόταση που έφθασε σε αυτήν», πρόσθεσε ο Χοσέ Μαρία Ορομπίτς, μιλώντας στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό CRC.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ