Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Λύθηκε το συμβόλαιο του Ζλάταν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Λύθηκε το συμβόλαιο του Ζλάταν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως έλυσε τη συνεργασία της με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που θα υπογράψει άμεσα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Παρελθόν από τις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί μετά από 1,5 χρόνο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για το MLS και συγκεκριμένα τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει πως έλυσε τη συνεργασία της με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όλοι στην ομάδα εύχονται τα καλύτερα στον Ζλάταν και τον ευχαριστούν για την προσφορά του στο σύλλογο», ήταν η επίσημη ανακοίνωση των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο «Ίμπρα» υπέγραψε με την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2016 και πρόλαβε να σημειώσει 28 τέρματα σε 46 ματς μαζί τους. Οι σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου ήταν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, αλλά, ο σοβαρός τραυματισμός του 36χρονου τον περασμένο Απρίλιο τον άφησε στα «πιτς» γι’ αρκετούς μήνες μην μπορώντας να βρει και πάλι τα πατήματά του.

Ο Ζλάταν μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται τα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019 και θα του αποφέρει 1,5 δολάρια το χρόνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ