Λίβερπουλ : Γουίλσιρ ή Ζορζίνιο ο αντι-Τσαν (vid)

Λίβερπουλ : Γουίλσιρ ή Ζορζίνιο ο αντι-Τσαν (vid)

Την ώρα που ο Εμρέ Τσαν είναι με το ένα πόδι έξω από το «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ έχει ξεχωρίσει τους δύο βασικούς υποψηφίους για να αντικαταστήσουν τον Γερμανό στη μεσαία γραμμή.

Προς το τέλος της φαίνεται πως οδεύει -μετά από μια τριετία- η συνεργασία της Λίβερπουλ με τον Εμρέ Τσαν, καθώς ο Γερμανός χαφ φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του. Άλλωστε, προς επίρρωση των εν λόγω δημοσιευμάτων, ο 24χρονος χαφ (37 συμ., 6 γκολ, 5 ασίστ φέτος) δήλωσε πως «έχω την αυτοπεποίθηση να πω ότι οι ικανότητές μου είναι αρκετά υψηλές για να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ την επόμενη σεζόν» και τόνισε πως «το να είμαι σημαντικό μέλος της ομάδας και αυτή να έχει την προοπτική να κερδίσει τίτλους, θα ήταν αποφασιστικοί παράγοντες για την απόφασή μου».

Η Λίβερπουλ αναμένεται λοιπόν το καλοκαίρι να βγει στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του Εμρέ Τσαν, του ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει δηλαδή του Άλεξ Τσάμπερλεϊν, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζέιμς Μίλνερ, Άνταμ Λαλάνα, Τζόρνταν Χέντερσον και Ναμπί Κεϊτά (θα ενταχθεί την 1η Ιουλίου στην ομάδα) στη μεσαία γραμμή. Στο στόχαστρό της, σύμφωνα με την Mirror, είναι δύο ποδοσφαιριστές: πρόκειται για τον Ζορζίνιο της Νάπολι και τον Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ, με τον πρώτο να είναι σε ανοδική πορεία αλλά λίγο «αλμυρός» και τον δεύτερο να μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά να έχει αρκετούς ακόμα μνηστήρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τζακ Γουίλσιρ (πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Μπόρνμουθ, φέτος έμεινε στο ρόστερ και μετρά ήδη 33 συμμετοχές) και τους διοικούντες την Άρσεναλ έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο, αφού η πρόταση του συλλόγου προβλέπει μειωμένες αποδοχές και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, κάτι που δεν ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος Άγγλος χαφ έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από Έβερτον, Γιουβέντους και Μίλαν, ενώ στο «παιχνίδι» φέρεται να έχουν μπει και η Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=ZuIVCYMkurM

Όσον αφορά τον Ζορζίνιο, η περίπτωσή του είναι σαφώς δυσκολότερη. Επίσης στα 26 του, η καριέρα του βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, αποτελώντας κομβικό «γρανάζι» στη μεσαία γραμμή της Νάπολι. Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2020, οι «παρτενοπέι» δύσκολα θα τον παραχωρούσαν για ένα ποσό μικρότερο των 60 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την περίπτωσή του εξετάζει με ιδιαίτερη θέρμη και ο Ζοσέ Μουρίνιο, που τον θεωρεί ιδανικό για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ζορζίνιο έχει πάρει ιταλικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί μάλιστα τρεις φορές με την εθνική ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=pgFcIxzihTU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ