Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δημιουργεί γυναικεία ομάδα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δημιουργεί γυναικεία ομάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να κάνουν ένα ιστορικό βήμα με τη δημιουργία του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ζητούν άδεια από την αγγλική ομοσπονδία για τη συμμετοχή της στη δεύτερη εθνική κατηγορία, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Η Γιουνάιτεντ έχει επικριθεί έντονα για […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να κάνουν ένα ιστορικό βήμα με τη δημιουργία του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ζητούν άδεια από την αγγλική ομοσπονδία για τη συμμετοχή της στη δεύτερη εθνική κατηγορία, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Η Γιουνάιτεντ έχει επικριθεί έντονα για την έλλειψη συμμετοχής στο γυναικείο πρωτάθλημα διότι είναι η μόνη αγγλική ομάδα που δεν διαθέτει γυναικείο τμήμα, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει να το διορθώσουν αυτό. Μάλιστα, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των Άγγλων, Εντ Γούντγουορντ δηλώσει ενθουσιασμένος από την κίνηση της ομάδας για τη δημιουργία του γυναικείου τμήματος.

Μένει πλέον να εγκριθεί από την FA η αίτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνουν τα απαραίτητα διαδικαστικά προκειμένου η τελευταία να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ