Μουρίνιο : Αποψιλώνει τη Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο : Αποψιλώνει τη Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζει γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την αποχώρηση τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστών.

Την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το πέρας της εφετινής περιόδου, επιβεβαίωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 36χρονος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στους κόκκινους διαβόλους το καλοκαίρι του 2016, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν. Επέστρεψε στη δράση τον περασμένο Δεκέμβριο, έπαιξε 45 λεπτά στο ματς πρωταθλήματος με την Μπέρνλι και έκτοτε δεν έχει ξανααγωνιστεί.

Εκτός του Ιμπραΐμοβιτς το καλοκαίρι ο Μουρίνιο έχει αποφασίσει να διώξει κι άλλους παίκτες και να «ξεσκαρτάρει» το έμψυχο δυναμικό των κόκκινων διαβόλων.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο διάσημος Πορτογάλος κόουτς έχει ήδη ετοιμάσει τη «μαύρη λίστα» των υπό αποχώρηση παικτών και σε αυτή υπάρχουν τα ονόματα των Λουκ Σο, Ματέο Νταρμιάν, Ντάλεϊ Μπλιντ, Άντερ Ερέρα, Άντονι Μαρσιάλ, Χουάν Μάτα και Κρις Σμόλινγκ ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μη ανανέωση συμβολαίων στους Μάικλ Κάρικ, ο οποίος θ’ αποσυρθεί από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν, και Μαρουάν Φελαϊνί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ