Ο Μεϊγουέδερ ξαναχτυπά: «Θα αγοράσω τη Νιουκάστλ και θα προσλάβω τον Ρονάλντο»

Ο Μεϊγουέδερ ξαναχτυπά: «Θα αγοράσω τη Νιουκάστλ και θα προσλάβω τον Ρονάλντο»

Ο εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος και πρώην μποξέρ, έριξε άλλη μια… βόμβα, δηλώνοντας πως θα ήθελε να αγοράσει τη Νιουκάστλ και να προσλάβει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλα ξεκίνησαν όπως ο ίδιος ο παλαίμαχος πλέον Αμερικανός μποξέρ δήλωσε σε αγγλική εφημερίδα από την πόλη του Νιουκάστλ: «Αγαπώ αυτή την πόλη. Δεν έχω συναντήσει πουθενά στον κόσμο άλλο μέρος που να αγαπούν τόσο πολύ τα πάρτι και την διασκέδαση.»

Για να συνεχίσει μιλώντας στην «Star on Sunday»: «Το ποδόσφαιρο μπορεί να μην είναι το άθλημά μου, αλλά έχω γενικές γνώσεις για τα πάντα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι εδώ και αρκετό καιρό φίλος μου και ίσως είναι στο χέρι μου να τον πείσω να τελειώσει την καριέρα του στη Νιουκάστλ.

Την περασμένη χρονιά, γνώρισα μερικούς παίκτες της Νιουκάστλ και είναι καλοί άνθρωποι. Είμαι πάντα ανοικτός σε επαγγελματικές ευκαιρίες και αγαπώ όλα τα σπορ. Όμως πρέπει να επενδύει κανείς με το μυαλό και όχι με την καρδιά, γιατί αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να χάσεις χρήματα. Αν έρθει κάποιος με ένα πειστικό επιχειρηματικό πλάνο και με πείσει ότι μπορώ να έχω κέρδη από αυτό, τότε θα επενδύσω.»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι να χρήματα δεν λείπουν από τον Φλόιντ Μέιγουεδερ. Χαρακτηριστικό είναι πως για τα 29’ που κράτησε ο πυγμαχικός αγώνας του κόντρα στον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 291 εκατομμύρια ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ