Οπαδοί της Τότεναμ : «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν μειωθούν οι τιμές!»

Οπαδοί της Τότεναμ : «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν μειωθούν οι τιμές!»

Έξαλλοι οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που πρόκειται να ισχύσουν στο νέο γήπεδο που κατασκευάζεται. Μάλιστα ένας εξ αυτών απείλησε χαριτολογώντας οτι προτίθεται να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο, σε περίπτωση που δεν μειωθούν οι τιμές σαν... άλλος Σαββίδης.

Οι τιμές των εισιτηρίων στην Premier League είναι «φωτιά» και όλο και περισσότεροι οπαδοί ομάδων εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το κόστος τους. Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά των οπαδών της Τότεναμ να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, μόλις πληροφορήθηκαν τις τιμές των διαρκείας που πρόκειται να ισχύσουν στο νέο γήπεδο που κατασκευάζει η ομάδα τους.

Για παράδειγμα το πιο φθηνό διαρκείας για ένα άτομο ηλικίας μεταξύ 22 και 64 ετών (συνεπώς μιλάμε για την πλειοψηφία) κοστίζει 900 ευρώ! Ακόμη και για τις «ευαίσθητες» όπως είναι οι ηλικιωμένοι, οι νέοι (18-22), αλλά και τα παιδιά (17 και κάτω) οι τιμές κυμαίνονται στα 450 και τα 680 ευρώ.

Βεβαίως οι τιμές εκτοξεύονται όταν κάποιος θελήσει να κλείσει διαρκείας σε καλύτερο διάζωμα από τα παραπάνω. Τότε θα χρειαστεί να πληρώσει 1.300 ευρώ, αν είναι ηλικιωμένος ή παιδί 640 ευρώ, ενώ είναι στην κατηγορία 18-22 τότε θα πρέπει να καταβάλει 960 ευρώ! Πάντως υπάρχουν και ακόμη πιο ακριβά διαρκείας που τιμώνται στα 2,500 ευρώ.

Οι τιμές αυτές έχουν προκαλέσει την οργή των οπαδών της Τότεναμ με κάποιον εξ αυτών να δηλώνει «εμείς δεν είμαστε σαν τους οπαδούς της Αρσεναλ για να ανεχθούμε κάτι τέτοιο», ενώ ένας άλλος, χαριτολογώντας προφανώς, χρησιμοποίησε το «παράδειγμα» της εισβολής του Σαββίδη στο επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, λέγοντας: «…Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν μειωθούν οι τιμές!», όπως σημείωσε η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com.

Να σημειωθεί οτι η εν λόγω σελίδα ανήκει σε έναν εκ των κορυφαίων αθλητικών συντακτών στην Ευρώπη, που διαβάζεται από πολύ κόσμο και όχι μόνο στην Ιταλία. Να λοιπόν που η εισβολή του ένοπλου ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, χρησιμοποιείται από οπαδούς μιας αγγλικής ομάδας για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, έστω και σε χιουμοριστικό επίπεδο. Ενα παράδειγμα που σίγουρα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ