Λίβερπουλ : Θα κάνει σχεδόν μόνος του προπονήσεις στη διακοπή ο Κλοπ

Λίβερπουλ : Θα κάνει σχεδόν μόνος του προπονήσεις στη διακοπή ο Κλοπ

Όχι ένας όχι δύο, αλλά 23 παίκτες της Λίβερπουλ κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες για τα φιλικά προετοιμασίας, αφήνοντας τον Γιούργκεν Κλοπ με μόλις 6 παίκτες συν τους τραυματίες στη διακοπή!

Χωρίς… παίκτες για να προπονήσει θα μείνει ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της διακοπής για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων, καθώς 17 παίκτες της Λίβερπουλ κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα τους!

Έτσι ο Γερμανός θα μείνει μόνο με τους Λόρις Κάριους, Ναθάνιελ Κλάιν, Αλμπέρτο Μορένο, Τζέιμς Μίλνερ, Άνταμ Μπόγκνταν, Ντάνι Γουόρντ και Ντάνι Ινγκς, τους οποίους μπορεί να καλέσει στο Μέλγουντ για προπονήσεις, αλλά και να δουλέψει περισσότερο ατομικά μαζί τους. Εκτός από τις εθνικές του ομάδες έμειναν και οι Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόελ Μάτιπ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ κάλεσε στην Εθνική Αγγλίας τους Τζο Γκόμεζ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταμ Λαλάνα και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν για τα δύο φιλικά παιχνίδι κόντρα σε Ολλανδία και Ιταλία.

Στο πρώτο φιλικό, μάλιστα, θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, με τους «οράνιε» να έχουν να αντιμετωπίσουν επίσης την Πορτογαλία στη Γενεύη.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρίσκεται επίσης στην Ελβετία, με την Αίγυπτο να έχει να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία καθώς και την Εθνική Ελλάδος στη Ζυρίχη, ενώ ο Σάντιο Μανέ κλήθηκε στην αποστολή της Σενεγάλης που θα αντιμετωπίσει το Ουζμπεκιστάν στο Μαρόκο και την Βοσνία στη Γαλλία.

Παράλληλα, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βρίσκεται στην αποστολή της Βραζιλίας για τα φιλικά κόντρα σε Ρωσία και Γερμανία, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Έμρε Τσαν στο παιχνίδι που θα γίνει στο Βερολίνο. Επίσης, η εθνική Γερμανίας θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο πρώτο ματς της στη διακοπή, που θα διεξαχθεί στο Ντισελντορφ.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Σκωτίας, Άλεξ ΜακΛις, είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Άντριου Ρόμπερτσον στα παιχνίδια κόντρα σε Κόστα Ρίκα και Ουγγαρία, με τον μπακ της Λίβερπουλ μάλιστα να λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Επίσης, ο Ράγκναρ Κλαβάν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια της Εσθονίας κόντρα σε Αρμενία και Γεωργία, όπως και ο Μπεν Γούντμπερν με την εθνική Ουαλίας στο ντεμπούτο του Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο της, για τα παιχνίδια του China Cup. Εκεί θα αντιμετωπίσει σίγουρα την Κίνα στα ημιτελικά και στον τελικό ή το μικρό τελικό μια εκ των Ουρουγουάη και Τσεχία. Από την άλλη, ο Σιμόν Μινιολέ κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για το παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ