Άρσεναλ : Βρήκε ταλεντάρα για το τέρμα

Άρσεναλ : Βρήκε ταλεντάρα για το τέρμα

Όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του 19χρονου γκολκίπερ της Τουλούζ, Αλμπάν Λαφόντ.

Οι φετινές εμφανίσεις του Πετρ Τσεχ μπορούν να χαρακτηριστούν από μέτριες ως και κακές σε μερικές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να έχει δεχτεί αρκετά τέρματα με τον έμπειρο γκολκίπερ να φέρει ευθύνη σε πολλά εξ αυτών.

Γι’ αυτό το λόγο και οι Κανονιέρηδες το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Αλμπάν Λαφόντ. Ο 19χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται βασικός στην Τουλούζ από τη σεζόν 2015-2016, με αποτέλεσμα ήδη να μετράει 90 εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της.

Μάλιστα, όλοι όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του και τον θεωρούν ως ένα από σπουδαιότερα ταλέντα που υπάρχουν όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά και στην Ευρώπη για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Λαφόρντ θέλει να αποχωρήσει από την Τουλούζ, σύμφωνα με τη «L’ Equipe» και δεν αποκλείεται η Άρσεναλ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του με τον ίδιο να έχει δηλώσει πριν από λίγο καιρό τα εξής:

«Μου αρέσει πολύ η Άρσεναλ. Την παρακολουθώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Με είχε κερδίσει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με το στυλ παιχνιδιού του από τότε», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ