Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Είναι δύσκολο να έχεις προπονητή τον Μουρίνιο» είπε ο Μάτιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Είναι δύσκολο να έχεις προπονητή τον Μουρίνιο» είπε ο Μάτιτς

Μόνο εύκολο δεν είναι να έχεις για προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Μάτιτς.

Ιδιαίτερα απαιτητικός από τους ποδοσφαιριστές του γίνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του και ο Νεμάνια Μάτιτς.

Ο έμπειρος χαφ επισήμανε πως μόνο εύκολο δεν είναι το να έχεις για προπονητή τον Πορτογάλο, αφού περιμένει συνεχώς ολοένα και περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

«Ακόμη και αν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα θέλει και την επόμενη να το πάρει. Είναι πολύ απαιτητικός και το ίδιο πρέπει να είναι και οι παίκτες του. Είναι ιδιαίτερος γιατί θέλει πάντα νικάει. Μπορείτε εύκολα να δείτε πως αντιδράει μετά από κάθε ήττα. Δεν μπορεί να τη δεχτεί. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο και έχει κατακτήσει παραπάνω από 20 τρόπαια στην καριέρα του», είπε για να συνεχίσει λίγο αργότερα:

«Σε ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, όπου έπαιζα, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην πίεση που υπάρχει. Όλοι περιμένουν να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται, αλλά οι οπαδοί το περιμένουν. Δεν έχει σημασία αν είσαι κουρασμένος ή όχι. Οι οπαδοί περιμένουν ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων όταν παίζεις. Είναι λογικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ