Σαλάχ : «Να σηκώσω το Champions League με την Λίβερπουλ»

Σαλάχ : «Να σηκώσω το Champions League με την Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League με τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν.

Για την απίθανη φετινή σεζόν του με τη Λίβερπουλ μίλησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία, η οποία δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του Champions League με τους «κόκκινους».

Παράλληλα, ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ αυτού και του Μέσι, ενώ πρόσθεσε πως έχει ένα στόχο στο μυαλό του, ωστόσο δεν προτίθεται να τον αποκαλύψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις συγκρίσεις με τον Μέσι: «Είναι κάτι πολύ καλό να συγκρίνεσαι με ένα μεγάλο παίκτη, που είναι στην κορυφή κατά τη διάρκεια τόσων ετών όπως ο Μέσι, αλλά εγώ μιλάω μόνο για τη σύγκριση στον αριθμό των γκολ».

Για την κλήρωση με την Σίτι: «Η κλήρωση ήταν πολύ καλή. Γνωρίζουμε καλά τη Σίτι και αυτοί εμάς. Σίγουρα θα δουλέψουμε σκληρά για να προκριθούμε στα ημιτελικά. Θέλω να σηκώσω το Champions League με τη Λίβερπουλ. Έχω ένα στόχο όμως δεν θα τον αποκαλύψω μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Η Αίγυπτος μπορεί να φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα περιλαμβάνει νεαρούς παίκτες που θέλουν να δώσουν τα πάντα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους πιο παλιούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ