Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κινείται για Φρεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κινείται για Φρεντ

Στην pole position για την απόκτηση του Φρεντ φέρεται να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι έτοιμη να προσφέρει 45.000.000 ευρώ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για την απόκτηση του βραχύσωμου Βραζιλιάνου μέσου.

Καλοκαίρι αλλαγών και ανανέωσης (αν όχι ολικής αναδόμησης) του ρόστερ αναμένεται να είναι το ερχόμενο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει το μετεγγραφικό του πλάνο, θέλοντας να πάρει στο Ολντ Τράφορντ παίκτες που θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα του και θα την επαναφέρουν στο δρόμο των επιτυχιών τόσο εντός, όσο και εκτός αγγλικών συνόρων.

Ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί στενά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Φρεντ, με την Daily Star να αναφέρει σήμερα πως οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται στην pole posiiton για την απόκτησή του. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει 45.000.000 ευρώ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για να τον κάνει δικό της, μια πρόταση που αγγίζει τις απαιτήσεις των Ουκρανών.

Γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1993 στο Μπέλο Οριζόντε, ο βραχύσωμος (1.69) χαφ αγωνίζεται στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2013, όταν η Σαχτάρ έδωσε 15.000.000 ευρώ στην Ιντερνασιονάλ και τον έκανε κάτοικο Ντόνετσκ. Φέτος, ο 25χρονος άσος, έξι φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, μετρά 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ