Λίβερπουλ : Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κοστίζει 170.000.000 ευρώ!

Λίβερπουλ : Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κοστίζει 170.000.000 ευρώ!

Για την αξία του Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ο Τόνι Κότι, επισημαίνοντας πως οι «Κόκκινοι» δύσκολα θα παραχωρούσαν τον Αιγύπτιο για ένα ποσό χαμηλότερο των 170.000.000 ευρώ. Τι είπε για τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον άσο της Λίβερπουλ και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διέλυσε το βράδυ του Σαββάτου την Γουότφορντ των Καρνέζη – Χολέμπα (5-0 τελικό, αυτός έβαλε τα τέσσερα εξ αυτών), έφθασε τα 36 γκολ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και επιβεβαίωσε πως είναι αν όχι ο πιο φορμαρισμένος, ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει ψηλά στη λίστα της και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι, με τον παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή, Τόνι Κότι, να ερωτάται από την «Premier League Daily» για τον Αιγύπτιο άσο και να επισημαίνει πως αν η Λίβερπουλ αποφασίσει να τον πουλήσει, δύσκολα θα τον δώσει για ένα ποσό μικρότερο των 170.000.000 ευρώ!

«Ο Κουτίνιο έφυγε για 160.000.000 ευρώ και νομίζω ότι η Λίβερπουλ θα ήθελε ένα ποσό ανάλογου ύψους, έστω για να σκεφτεί να τον δώσει. Ο Σαλάχ μόλις ήρθε στην ομάδα, διάγει μια φανταστική σεζόν, οπότε ένα άλλο θέμα είναι και το αν θα ήθελε ο ίδιος να φύγει αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως δεν θα το ήθελε, αν όμως το θέλει, νομίζω ότι η Λίβερπουλ θα ζητήσει περίπου 170.000.000 ευρώ για αυτόν», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το αν μπορεί να συγκριθεί με τον Μέσι, ο Κότι τόνισε πως «είναι πάντα δύσκολο να συγκρίνεις κάποιον με τον Μέσι, μπορούμε να πούμε, όμως, ότι ο Σαλάχ έχει ένα μέρος των ικανοτήτων του. Ο Μέσι όμως διατηρείται στον αφρό εδώ και 10-12 χρόνια, ο Σαλάχ είναι εξαιρετικός, όμως είναι η πρώτη του χρονιά σε τόσο υψηλό επίπεδο και θα πρέπει να διατηρηθεί σε αυτό για αρκετά χρόνια ακόμα, για να μπορεί να θεωρηθεί παίκτης τέτοιου βεληνεκούς. Αν πάντως ψήφιζα για τον παίκτη της χρονιάς στην Αγγλία, σίγουρα θα ψήφιζα αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ