Ρόχο : «Περήφανος που είμαι στη Γιουνάιτεντ»

Ρόχο : «Περήφανος που είμαι στη Γιουνάιτεντ»

Ο Μάρκος Ρόχο μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε περήφανος που θα συνεχίσει στους κόκκινους διαβόλους.

Ο Μάρκος Ρόχο δήλωσε περήφανος που θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως αποτελεί τεράστια τιμή για τον οποιονδήποτε να αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Δούλεψα πολύ σκληρά αυτή τη χρονιά για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να επιστρέψω, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Επομένως το ότι υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο δίνει χαρά σε εμένα και την οικογένειά μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αργεντινού αμυντικού, ο οποίος όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που τον έκανε να αποδεχτεί την προσφορά των κόκκινων διαβόλων.

Το μέγεθος αυτής της ομάδας και το πόσο σπουδαία είναι… Απλά και μόνο να φοράς αυτή τη φανέλα είναι απίστευτο! Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μοναδικό για εμένα. Ανέκαθεν ήταν όνειρο μου και τελικά βρίσκομαι εδώ τέσσερα χρόνια, γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ