Κόντε : «Κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό για εμάς»

Κόντε : «Κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό για εμάς»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τον αποκλεισμό της Τσέλσι από τη συνέχεια του Champions League, αλλά και τους στόχους που έχει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι αφήνει πίσω τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα και σκέφτεται την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και την έξοδο της Τσέλσι στο επόμενο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόντε:

«Νομίζω ότι κάθε τρόπαιο είναι σημαντικό για εμάς. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με σκοπό να παλέψουμε μέχρι τέλους σε κάθε διοργάνωση! Στο Λιγκ Καπ φτάσαμε έως τον ημιτελικό, στο Τσάμπιονς Λιγκ έως τη φάση των «16». Τώρα έχουμε μπροστά μας τον προημιτελικό του Λιγκ Καπ. Εάν νικήσουμε, θα δώσουμε και άλλον ημιτελικό στο Γουέμπλεϊ. Προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε διοργάνωση. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και τα δύο! Όσον αφορά το Κύπελλο, το να φτάσεις στα ημιτελικά δεν είναι εύκολο! Η Λέστερ είναι καλή ομάδα. Στο προηγούμενο ματς που παίξαμε στην έδρα μας, υποφέραμε πολύ.

Επίσης πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο πρωτάθλημα για να πάρουμε μια θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε αυτό θα είναι εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ