Τσέλσι : «Κάνω καλή δουλειά και ας μην έρχονται οι νίκες» είπε ο Κόντε

Τσέλσι : «Κάνω καλή δουλειά και ας μην έρχονται οι νίκες» είπε ο Κόντε

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις της Τσέλσι φέτος δήλωσε πως είναι ο Αντόνιο Κόντε, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των Μπλε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πέρυσι η Τσέλσι πήγε «τρένο» στην Premier League, με αποτέλεσμα να την κατακτήσει. Φέτος τα πράγματα για τους Μπλε δεν πάνε τόσο καλά τόσο σε Αγγλία, όσο και στο Champions League (γνώρισαν τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα) με τις φήμες να θέλουν τον Αντόνιο Κόντε να αποχωρεί το καλοκαίρι από τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής δείχνει να μην ανησυχεί, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του η αγγλική ομάδα μπορεί να μην παίρνει νίκες, αλλά παίζει καλά και αυτό είναι στο τέλος εκείνο που μετράει.

«Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά δεν έχουν να κάνουν με την κατάκτηση τροπαίων από την ομάδα. Άλλωστε, κατά τη δική μου γνώμη, η δουλειά ενός προπονητή δεν πρέπει να κρίνεται από τις νίκες, αλλά από τη βελτίωση της ομάδας και την αξία της τη δεδομένη στιγμή.

Πιστεύω ότι η Τσέλσι μπορεί να βελτιωθεί από πλευράς ποιότητας, αλλά και εμπειρίας. Μπορούμε να πάμε καλύτερα από κάθε άποψη. Δεν αναζητώ νίκες, θα συνεχίσω τη δουλειά μου ξέροντας ότι είναι καλή», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ