Άρσεναλ : Τόσα θέλει για να πουλήσει τον Μπεγιερίν

Άρσεναλ : Τόσα θέλει για να πουλήσει τον Μπεγιερίν

Το σεντόνι δύσκολα θα τεντώσει στο Emirates του χρόνου, αρκετοί αστέρες σκέφτονται το ενδεχόμενο αποχώρησης, με τον Έκτορ Μπεγιερίν να είναι ένας από αυτούς που ακούγονται για διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ. Πόσα θα ζητήσουν όμως οι «κανονιέρηδηες» για την παραχώρηση του Ισπανού;

Η Άρσεναλ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (ουσιαστικά η μόνο δίοδος με τη μέχρι τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League είναι η κατάκτηση του Europa League) και το καλοκαίρι αναμένονται αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς βέβαια να έχει αποκλειστεί ακόμα και το τέλος της εποχής του Αρσέν Βενγκέρ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση -με το σωστό αντίτιμο βέβαια- ποδοσφαιριστών είναι ο Έκτορ Μπεγιερίν, με την Daily Mail να αναφέρει πως η Άρσεναλ θα ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους ένα ποσό γύρω στα 55.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι, εσχάτως ακούγεται έντονα για τη Γιουβέντους, ενώ η πρώην ομάδα του, η Μπαρτσελόνα, έχει βγει από την… κούρσα. Ο 22χρονος Καταλανός μπακ ανήκει στην Άρσεναλ από το 2011, έχει συμβόλαιο ως το 2023 και φέτος μετρά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ