Άρσεναλ – Γουότφορντ 3-0

Άρσεναλ – Γουότφορντ 3-0

Άρσεναλ και Τότεναμ συνέχισαν με νίκη στην 30η αγωνιστική της Premier League, με την πρώτη να ανεβαίνει στο +5 από την Μπέρνλι και τη δεύτερη να προσπερνά εκ νέου τη Λίβερπουλ στο βαθμολογικό πίνακα.

Εύκολο έργο είχαν οι ομάδες του Λονδίνου στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League με την Άρσεναλ να επικρατεί εντός έδρας με σκορ 3-0 της Γουότφορντ, ενώ η Τότεναμ επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-1 της Μπόρνμουθ.

Έτσι, οι Κανονιέρηδες έμειναν στην 6η θέση αλλά έφθασαν τους 48 βαθμούς και αποσπάστηκαν στο +5 από την Μπέρνλι, ενώ οι «Πετεινοί» ανέβηκαν στους 61 και προσπέρασαν τη Λίβερπουλ, περνώντας στη τρίτη θέση.

Τώρα όσον αφορά την αναμέτρηση που έγινε στο Έμιρεϊτς η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε στο 8′ με τον Μουστάφι. Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ανώτεροι και πίεζαν όσο περισσότερο γίνεται για να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έκανε πιο εύκολη τη ζωή.

Αυτό ήρθε στο 59′ με τον Μκιταριάν να βρίσκει υπέροχα τον Ομπαμεγιάνγκ που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Άρσεναλ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Κάτι που έγινε στο 77′ με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό να συνδυάζεται υπέροχα με τον Γκαμπονέζο και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μπόρνμουθ – Τότεναμ 1-4

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπόρνμουθ υποδέχτηκε την Τότεναμ με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 7′ με τον Στάνισλας. Ωστόσο, από εκεί και πέρα οι Λονδρέζοι ανέβηκαν και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Άλι στο 35′. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή χάρη στο τέρμα του Σον στο 62′ με τον ίδιο παίκτη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για την Τότεναμ με τον Οριέ στο 91′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ