Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-1

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-1

Στην πρόβα τζενεράλε πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Κρίσταλ Πάλας και ελπίζει σε -αυριανή- γκέλα της Τότεναμ, προκειμένου να μείνει ζωντανή για την είσοδο στις θέσεις που βγάζουν στο Champions League. Σκόραρε ο Γουίλιαν, βασικός ο Μιλιβόγεβιτς.

Την ερχόμενη Τετάρτη (14/3) θα δώσει στο Καμπ Νόου τη ρεβάνς του 1-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ, σε έναν αγώνα που θα κρίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον. Το ευρωπαϊκό της μέλλον, όμως, κρίνεται κάθε αγωνιστική στην Premier League, με την Τσέλσι να παρουσιάζεται σοβαρή, να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και να νικά με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας, μειώνοντας στους δύο από την τέταρτη Τότεναμ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε τους «βασικούς» κόντρα στην ομάδα του Μιλοβόγεβιτς και αυτοί «καθάρισαν» στο μισάωρο την υπόθεση νίκη. Στο 25′ ο Γουίλιαν πέρασε τον πρώην χαφ του Ολυμπιακού, σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Κέλι και να καταλήγει στα δίχτυα του Χένεσεϊ. Ο Βραζιλιάνος άσος έφθασε έτσι τα 13 γκολ τη φετινή σεζόν, αριθμό ρεκόρ στην καριέρα του!

Επτά λεπτά αργότερα η Τσέλσι διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Κέλι να σταματά το σουτ του Ζαπακόστα, την μπάλα όμως να χτυπά στον Χένεσεϊ, εν συνεχεία στον Άγγλο αμυντικό και να αναπαύεται στην εστία των φιλοξενούμενων. Το γκολ της τιμής ήρθε στο 90′, δις ποδός Φαν Άανχολτ, ο οποίος πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρτουά.

Στο μία ώρα παιχνιδιού ανάμεσα στο αυτογκόλ του Κέλι και το γκολ του Φαν Άανχολτ η Τσέλσι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, απειλώντας την εστία των φιλοξενούμενων με τους Ζιρού (45+1′, 67′), Γουίλιαν (51′) και Αζάρ (57′) και ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με έντεκα τελικές! Και η Κρίσταλ Πάλας (έμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού), πάντως, θα μπορούσε να είχε μειώσει νωρίτερα, καθώς στο 47′ το σουτ του Σορλόθ σταμάτησε στο δοκάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ