Ραμίρες : «Θέλω να ξαναπαίξω στην Τσέλσι πριν αποσυρθώ»

Ραμίρες : «Θέλω να ξαναπαίξω στην Τσέλσι πριν αποσυρθώ»

Θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της Ίντερ πήρε ο Ραμίρες, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι σήμερα δεν είχε καμία ενόχληση από τους «νεραντζούρι». Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Τσέλσι.

Χθες κυκλοφόρησε στην Ιταλία και συγκεκριμένα από το Calciomercato μια φήμη ότι η Ίντερ είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ραμίρες, ενός ποδοσφαιριστή που φέρεται να βρέθηκε στο στόχαστρό της και κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Μιλώντας στο UOL Esporte, ο 30χρονος Βραζιλιάνος χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην Jiangsu Suning, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχθεί την παραμικρή ενόχληση από τους «νεραντζούρι» και υποστηρίζοντας πως θα ήταν τέλειο το να φορούσε ξανά τη φανέλα της Τσέλσι!

«Πάντα είχα μια ξεχωριστή αλληλοεπίδραση με την Τσέλσι, αγαπώ αυτή την ομάδα και θέλω να παίξω ξανά σε αυτήν πριν τελειώσω την καριέρα μου. Γνωρίζω πως οι πόρτες του Στάμφορντ Μπριτζ είναι πάντα ανοιχτές για εμένα και το να φορούσα ξανά αυτή τη φανέλα, θα ήταν κάτι τέλειο», είπε αρχικά.

«Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την Ίντερ, όμως τίποτα χειροπιαστό δεν έχει φθάσει στο δρόμο μου. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Όλοι ξέρουν ότι η Ίντερ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και το να παίξω στην Ευρώπη είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ, προς το παρόν, όμως, σκέφτομαι μόνο το να έχει η Jiangsu ένα τέλειο 2018», τόνισε.

Ο Ραμίρες ήρθε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2009 για λογαριασμό της Μπενφίκα, με την Τσέλσι να τον αγοράζει ένα χρόνο αργότερα, έναντι 22.000.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος χαφ έμεινε πεντέμισι χρόνια στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των οποίων φόρεσε 251 φορές τη φανέλα της ομάδας (34 γκολ, 25 ασίστ) και κατέκτησε από ένα πρωτάθλημα, Champions League, Europa League, Κύπελλο και League Cup. Η Jiangsu Suning έδωσε 28.000.000 για να τον κάνει δικό της, με τις δύο πλευρές να έχουν συμβόλαιο που εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ