Βενγκέρ : «Είμαι ο ιδανικός προπονητής για την Άρσεναλ»

Βενγκέρ : «Είμαι ο ιδανικός προπονητής για την Άρσεναλ»

Η εφημερίδα Times αναφέρει πως ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ δεν κάνει την παραμικρή σκέψη παραίτησης από την τεχνική ηγεσία των λονδρέζων.

Τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ δίνουν και παίρνουν, ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Αλσατός τεχνικός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των λονδρέζων. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Times αναφέρει με σημερινό της ρεπορτάζ, πως ο Βενγκέρ διαμήνυσε στους ιθύνοντες των κανονιέρηδων, πως παραμένει ο ιδανικός προπονητής για την Άρσεναλ.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν επεκτείνει τη συνεργασία τους για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο Βενγκέρ έχει συμβόλαιο με τους πρωτευουσιάνους και την επόμενη σεζόν. Χθες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα φύγει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν και πως η Έβερτον ενδιαφέρεται να συμφωνήσει με τον Βενγκέρ. Φαίνεται όμως ότι ο Αλσατός δεν σκοπεύει να αφήσει την Άρσεναλ, παρά τις πολλές φωνές που τον «καλούν» να υποβάλει την παραίτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ