Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρτίν

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρτίν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «εξετάζει» τη περίπτωση του Ισπανού αριστερού μπακ της Εσπανιόλ, Άαρον Μαρτίν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ για πέντε χρόνια κι έχει ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει ξεχωρίσει τη περίπτωση του κι ετοιμάζει […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «εξετάζει» τη περίπτωση του Ισπανού αριστερού μπακ της Εσπανιόλ, Άαρον Μαρτίν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ για πέντε χρόνια κι έχει ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει ξεχωρίσει τη περίπτωση του κι ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

Φυσικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε παίζει μόνη της για τον ανερχόμενο αριστερό μπακ της Εθνικής Ισπανίας, αφού τον 20χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή «γλυκοκοιτάζουν» η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ