Τσέλσι : Κατέρρευσε στην προπόνηση ο Ενγκολό Καντέ

Τσέλσι : Κατέρρευσε στην προπόνηση ο Ενγκολό Καντέ

Ο Ενκολό Καντέ κατέρρευσε στην προπόνηση της Τσέλσι, δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, τρομοκρατώντας άπαντες στο προπονητικό κέντρο των Μπλε. «Καθαρές» οι εξετάσεις του, αποκλείστηκε προληπτικά από την αποστολή κόντρα στους Πολίτες.

Το απόγευμα της Κυριακής (4/3) η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad και έμεινε στο -5 από την 4η Τότεναμ, μπαίνοντας σε περιπέτειες σχετικά με την έξοδό της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εντύπωση στο Νησί -και όχι μόνο- προκάλεσε ο αποκλεισμός του Ενγκολό Καντέ (35 συμμετοχές φέτος) από την αποστολή, σε ένα ματς πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, ο Γάλλος χαφ κατέρρευσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια του Cobham! Τρομοκρατημένοι στη θέα του Καντέ να καταρρέει, οι συμπαίκτες του ενημέρωσαν άμεσα το ιατρικό επιτελείο. Αφού συνήλθε από το λιποθυμικό επεισόδιο, ο 26χρονος άσος πέρασε από εξονυχιστικές εξετάσεις (και καρδιολογικές μεταξύ αυτών), οι οποίες ήταν καθαρές.

Το ιατρικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του κόντρα στη Σίτι, παρόλα αυτά, το πρωί της Κυριακής ο άσος της Τσέλσι ένιωσε μια αδιαθεσία και ο Αντόνιο Κόντε δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής. Ο Ιταλός τεχνικός, ωστόσο, αναμένεται να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς του επόμενου Σαββάτου, κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας (10/3, 19:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ