Αζάρ : «Ο Ντε Μπρόινε είναι απλά μαγεία»

Αζάρ : «Ο Ντε Μπρόινε είναι απλά μαγεία»

Ο Εντέν Αζάρ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του, Κέβιν Ντε Μπρόινε, λέγοντας πως η μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι τον βοήθησε πάρα πολύ να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το σημείο – κλειδί στην καριέρα του Κέβιν Ντε Μπρόινε, αφού εκεί ο Βέλγος διεθνής εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όπως υποστήριξε ο συμπατριώτης του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος εξτρέμ της Τσέλσι μίλησε για το ματς με τη Σίτι και την ήττα της ομάδας του, αλλά στάθηκε κυρίως στον Ντε Μπρόινε και στη βελτίωση που έχει επιδείξει.

«Είναι φανταστικός. Πολύ έξυπνος, εντός και εκτός γηπέδου. Επιπλέον, η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη, καθώς παίζει στην κορυφαία ομάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Παίζει δίπλα σε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό τον έχει βοηθήσει να γίνει ένας από τους καλύτερους. Κάθε φορά που έχει την μπάλα στα πόδια του, περιμένεις να δεις κάτι μαγικό», ανέφερε ο Αζάρ.

«Δεν πετυχαίνει πολλά γκολ, αλλά μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό από μία και μόνο κίνηση ή πάσα. Το κάνει να φαίνεται απλό, ακριβώς επειδή είναι ξεχωριστός. Χαίρομαι όταν τον βλέπω, αλλά για τα 90 λεπτά του αγώνα ξεχνάω ότι είναι φίλος μου. Μετά το μεταξύ μας ματς, του έσφιξα ο χέρι και του είπα τα λέμε στην εθνική ομάδα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ