Ο Μάρκο Σίλβα, η Εβερτον και τα μαντάτα από την Τσέλσι!

Ο Μάρκο Σίλβα, η Εβερτον και τα μαντάτα από την Τσέλσι!

Αν και απολύθηκε προ εβδομάδων από τη Γουότφορντ, ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να έχει σουξέ. Ο ατζέντης του περιμένει επίσημες προτάσεις από Εβερτον και Τσέλσι!

Ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να απολύθηκε από τη Γουότφορντ, μετά την κόντρα του με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα. Ο 40χρονος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα στην Αγγλία και για αυτόν τον λόγο απασχολεί κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το όνομά του παραμένει στις υψηλότερες θέσεις της ατζέντης της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Αντόνιο Κόντε και ο Σίλβα είναι ο επικρατέστερος διάδοχος. Με τις επαφές των δύο πλευρών να είναι γνωστές εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο το ίδιο ισχύει και για την Εβερτον. Τα «ζαχαρωτά» δύσκολα θα πορευτούν με τον Σαμ Αλαρνταϊς και την επόμενη σεζόν και ήδη ο Σίλβα αποτελεί βασική επιλογή. Εξάλλου ήταν ο πρώτος στόχος του συλλόγου του Λίβερπουλ όταν ακόμη ήταν προπονητής της Γουότφορντ. Και εν πολλοίς το «στοπ» από τους Λονδρέζους ήταν ο βασικός λόγος που διαταράχθηκε η σχέση του με τη διοίκηση Πότσο και εν τέλει οδήγησε στην απομάκρυνσή του.

Με την Εβερτον να εμφανίζεται αποφασισμένη να τον «κλείσει» από τώρα για το καλοκαίρι. Αλλά με τον Σίλβα να μην βιάζεται, πλέον. Καθώς τα μαντάτα από το Λονδίνο είναι θετικά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ