Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Η Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε σαν σίφουνας και από την έδρα της Άρσεναλ (3-0) και συνέχισε ακάθεκτη την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα το είχε πει στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς. Οι παίκτες του δεν θα εφησυχάσουν από την κατάκτηση του League Cup κόντρα στην Άρσεναλ λίγες μέρες πριν και θα μπουν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Όπως και έγινε δηλαδή με την Σίτι απόλυτα συγκεντρωμένη και σοβαρή και να φιλοδωρεί με… τρίμπαλο την Άρσεναλ μέσα σε 18 λεπτά. Την αρχή έκανε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 15’, για να ακολουθήσουν οι Νταβίντ Σίλβα (28’) και Λερόι Σανέ (33’) για το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου στο Έμιρεϊτς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε ευκαιρία να… ζεστάνει λίγο την αναμέτρηση αστοχώντας σε πέναλτι για την Άρσεναλ στο 53’ και κάπως έτσι η Σίτι πήρε άλλη μια νίκη φτάνοντας τη διαφορά στο +16 από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ. Από την άλλη η Άρσεναλ με τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς, έχει σχεδόν αποχαιρετήσει το Champions League μέσω του πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ