Κατηγορείται για παράβαση του ντόπινγκ η Γουέστ Χαμ

Κατηγορείται για παράβαση του ντόπινγκ η Γουέστ Χαμ

Ο σύλλογος της Premier League έχει προθεσμία μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου να απαντήσει στην κατηγορία, αλλιώς αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις.

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει κατηγορίες από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας σε σχέση με τους κανονισμούς για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Αν η Ομοσπονδία αποφασίσει την τιμωρία της αγγλικής ομάδας, τότε ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις ακόμα και για αφαίρεση βαθμών.

«Υποστηρίζεται ότι ο σύλλογος απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία μελών του συλλόγου ήταν ακριβείς τρεις φορές μέσα σε 12 μήνες», δήλωσε η Ομοσπονδία.

Ο σύλλογος της Premier League έχει προθεσμία μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου να απαντήσει στην κατηγορία.

Εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ δήλωσε: «Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι οι κατηγορίες παραβίασης είναι ένα διοικητικό θέμα του συλλόγου και δεν αφορά κανέναν από τους παίκτες μας».

«Η παράβαση σχετίζεται με διοικητικές παραβάσεις στο σύστημα εντοπισμού της Ομοσπονδίας, για παράδειγμα, η διεύθυνση ενός παίκτη έχει καταχωρηθεί και οι αριθμοί των διευθύνσεων των κατοικιών έχουν μεταφερθεί και ο σύλλογος θα ανταποκριθεί στην Ομοσπονδία σύντομα».

Η Γουέστ Χαμ κατηγορήθηκε με βάση τον κανονισμό 14 (δ) των κανόνων αντι-ντόπινγκ της Ομοσπονδίας, οι οποίοι επισημαίνουν ότι για να είναι παραβίαση, «οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές τις αναφορές είναι είτε αρχικά ανακριβείς είτε δεν έχουν ενημερωθεί από τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ