Λίβερπουλ : Βρήκε τον επόμενο «Κουτίνιο»

Λίβερπουλ : Βρήκε τον επόμενο «Κουτίνιο»

Τον παίκτη που μπορεί να αναπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε πίσω του ο Φελίπε Κουτίνιο, φεύγοντας για την Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως βρήκαν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ.

Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά, η απουσία του Φελίπε Κουτίνιο είναι μεγάλη στη Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος χαφ τον περασμένο Ιανουάριο άφησε τους Reds για χάρη της Μπαρτσελόνα και από τότε οι Άγγλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να αναπληρώσουν το κενό του.

Αυτό θα γίνει με τον Άνταμ Λαλάνα όταν είναι 100% υποστηρίζει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος θέλει να βρει άμεσα έναν παίκτη με τις αρετές του Βραζιλιάνου χαφ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα αυτός είναι ο Λουάν της Γκρέμιο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο επόμενος παίκτης από τη «χώρα του καφέ» που πρόκειται να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρώπης.

Οι Άγγλοι είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Βραζιλιάνους και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να τον κάνουν δικό τους, χωρίς κάποιο μεγάλο χρηματικό αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ