«Σκοτώνει» Οζίλ τον Ιανουάριο η Άρσεναλ!

«Σκοτώνει» Οζίλ τον Ιανουάριο η Άρσεναλ!

Ομάδα να πουλήσει όσο- όσο τον Μεσούτ Οζίλ τον Ιανουάριο που έρχεται έχει ξεκινήσει να ψάχνει από τώρα η διοίκηση της Άρσεναλ.

Από πέρυσι η διοίκηση της Άρσεναλ προσπαθεί να πείσει τον Μεσούτ Οζίλ να ανανεώσει μαζί της. Άδικος κόπος. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, ούτε στο άμεσο μέλλον.

Και αυτό, γιατί οι δύο πλευρές δεν μπορούν να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι. Ο έμπειρος χαφ ζητάει αύξηση στις εβδομαδιαίες απολαβές του, ώστε να φτάνουν τις 390.000 λίρες την εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά οι «κανονιέρηδες» δεν είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο. Άλλωστε η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου είναι γνωστό πως είναι «σφιχτή» όσον αφορά τις χρηματικές απολαβές των ποδοσφαιριστών της.

Πουλάει τον Οζίλ όσο- όσο!

Έτσι, ο κίνδυνος να χάσει η Άρσεναλ ένα από τα «αστέρια» της τσάμπα το προσεχές καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Γι΄αυτό το λόγο και οι Άγγλοι θέλουν να τον πουλήσουν άμεσα. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο.

Όποια ομάδα ενδιαφερθεί για τον Οζίλ δεν αποκλείεται να τον ντύσει και στα χρώματά της. Άλλωστε, ο Γερμανός μέσος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται ολοένα και πιο πολύ στο επίκεντρο της κριτικής, ενώ και οι εμφανίσεις του δεν είναι τόσο καλές.

Σε περίπτωση που φύγει, λοιπόν, από την ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας λίγοι είναι εκείνοι που θα… κλάψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ