Γιουνάιτεντ : Ζητά τον ουρανό με τα άστρα για να ανανεώσει ο Ντε Χέα

Γιουνάιτεντ : Ζητά τον ουρανό με τα άστρα για να ανανεώσει ο Ντε Χέα

Να γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο Νησί επιθυμεί ο Νταβίντ ντε Χέα, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η περίπτωση του Νταβίντ ντε Χέα αναμένεται να μας απασχολήσει (ακόμα περισσότερο) στο άμεσο μέλλον. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Κόκκινοι Διάβολοι φυσικά και θέλουν να του το ανανεώσουν, την ίδια ώρα όμως η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί, «ποντάροντας» στην επιθυμία του (;) για επαναπατρισμό.

Οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο, όπως αναφέρει η Sun, ο 27χρονος γκολκίπερ θα ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να αμείβεται με 420.000 ευρώ ανά εβδομάδα (1.680.000 το μήνα, 20.160.000 το χρόνο) προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο Ντε Χέα έφθασε το Σάββατο τις 300 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ, μόνο Πίτερ Σμάιχελ έχει περισσότερες από αυτόν (398) όσον αφορά τους τερματοφύλακες

Το αν ο Ντε Χέα όντως έχει τέτοιες απαιτήσεις και το αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φθάσει σε αυτό το (υπέρογκο είναι η αλήθεια, ακόμα και αν μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους της θέσης του) ποσό είναι άγνωστο, αν πάντως το κάνει, ο διεθνής άσος θα γίνει ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στο Νησί, πίσω μονάχα από τον Αλέξις Σάντσες.

«Θα προσπαθήσουμε να μη του δώσουμε την ευκαιρία να φύγει, ένας τερματοφύλακας σαν αυτόν είναι απαραίτητος για ένα κλαμπ που θέλει συνεχώς να βελτιώνεται, όπως εμείς», είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε ερώτηση για το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα, που στους 26 φετινούς αγώνες της Premier League, έχει κρατήσει 15 φορές την εστία του ανέπαφη. Προς το παρόν, πάντως, ο λογαριασμός του Νταβίντ ντε Χέα «φουσκώνει» εβδομαδιαίως με 240.000 ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ