Γουότφορντ – Τσέλσι 4-1

Γουότφορντ – Τσέλσι 4-1

Η Τσέλσι ήταν ξανά τραγική και η Γουότφορντ των βασικών Ορέστη Καρνέζη και Χοσέ Χολέμπας το εκμεταλλεύτηκε, διαλύοντας την με 4-1. Κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας οι Μπλε.

Δεν βλέπεται η Τσέλσι! Οι μπλε του Αντόνιο Κόντε συνετρίβησαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά στην έδρα της Γουότφορντ (4-1) των βασικών Ορέστη Καρνέζη και Χοσέ Χολέμπας. Κίνδυνος να μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Η κακή βραδιά φάνηκε από την αρχή για τους Μπλε, καθώς στο 30′ βρέθηκαν να παίζουν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπακαγιόκο που δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα πέντε (!) λεπτών. Και σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά πριν τα 45′ ο Κουρτουά ανέτρεψε τον Ντεουλοφέου και ο Ντίνι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Οι Σφήκες δεν μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς στο δεύτερο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και στο 82΄το πλήρωσαν, με τον Αζάρ να νικάει τον Καρνέζη με μακρινό σουτ, «γράφοντας» το 1-1. Η συνέχεια, όμως, ανήκε ολοκληρωτικά στην Γουότφορντ. Δύο λεπτά μετά την ισοφάριση οι παίκτες του Χάβι Γκράθια συνεργάστηκαν άψογα και ο Γιάνμαατ με πλασέ έκανε το 2-1, ενώ  δύο όμορφα τελειώματα από τους Ντεουλοφέου (88′) και Περέιρα (94′) διαμόρφωσαν το εμφατικό 4-1 για τη Γουότφορντ.

Η ήττα αυτή σαφέστατα έβγαλε ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματα της Τσέλσι, που στο ντεμπούτο του Ολιβιέ Ζιρού όχι μόνο συνετρίβη, αλλά είδε και την Τότεναμ να την πλησιάζει στο βαθμό στη «μάχη» της τετράδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ