Έμερσον : «Θα μείνω για πάντα οπαδός της Ρόμα»

Έμερσον : «Θα μείνω για πάντα οπαδός της Ρόμα»

Ο Έμερσον Παλμιέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην πλέον ομάδα του Ρόμα, την οποία δήλωσε πως θα υποστηρίζει για πάντα.

Ο Εμερσον Παλμιέρι είναι κι επίσημα παίκτης της Τσέλσι κι επέμεινε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη Ρόμα, στους οπαδούς της οποίας έστειλε ένα έντονα φορτισμένο μήνυμα σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός αμυντικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Λονδρέζους την Τρίτη, βάζοντας τέλος στη θητεία δυόμισι ετών στους τζιαλορόσι κι έστειλε ένα μοναδικό μήνυμα στους φίλους της ιταλικής ομάδας.

«Είναι δύσκολο να βάλω σε λόγια τις σκέψεις μου αυτή τη στιγμή. Όταν σκέφτομαι τα τελευταία δυόμισι χρόνια που έχουμε περάσει μαζί, πιστεύω ότι μπορώ να γράψω βιβλίο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες: οπαδούς, συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο, μέσα ενημέρωσης και όλους όσους συνάντησα αυτό το διάστημα», έγραψε.

«Ηρθα παιδί με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα και φεύγω άντρας. Ηταν απίστευτα τα χρόνια που πέρασα εδώ, επειδή δεν είναι εύκολο να σε αποδεχτούν, αλλά όταν σε αποδέχονται, σε ανεβάζουν στον ουρανό, σε χειροκροτούν και σε αγαπούν. Αυτές οι στιγμές μου έδωσαν κίνητρο και με ώθησαν να γίνω ακόμα καλύτερος. Σας ευχαριστώ, θα μείνω πάντα οπαδός της Ρόμα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ