Μάντσεστερ Σίτι : Ανανέωσε ως το 2023 ο Κέβιν ντε Μπρόινε (pic/vid)

Μάντσεστερ Σίτι : Ανανέωσε ως το 2023 ο Κέβιν ντε Μπρόινε (pic/vid)

Μάντσεστερ Σίτι και Κέβιν ντε Μπρόινε θα συνεχίσουν να πορεύονται για πολλά χρόνια ακόμα μαζί, καθώς η πρωτοπόρος της Premier League και ο 26χρονος Βέλγος παικταράς επέκτειναν τη συνεργασία τους ως το καλοκαίρι του 2023.

Την ώρα που Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ προχώρησαν σε ανταλλαγή ανάμεσα σε Χένρικ Μκιταριάν και Αλέξις Σάντσες, η Μάντσεστερ Σίτι προέβη σε κίνηση – ματ. Εν μέσω συνεχώς αυξανόμενων δημοσιευμάτων περί ενδιαφέροντος αρκετών κορυφαίων κλαμπ για να τον αποκτήσουν, οι Πολίτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κέβιν ντε Μπρόινε ως το 2023!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλώνοντας «πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Όπως έχω πει ξανά, η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στη Σίτι, εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Δεν είναι μόνο ότι νικάμε, παίζουμε και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είναι ευχαρίστησή μου που είμαι κομμάτι αυτού και πραγματικά ενθουσιασμένος για το τι μπορούμε να πετύχουμε τα επόμενα χρόνια».

«Το νέο συμβόλαιο του Κέβιν είναι εξαιρετικό νέο για το σύλλογο. Έχει αποδείξει φέτος το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμα στη Μάντσεστερ Σίτι», δήλωσε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τσίκι Μπεγκιριστάιν σχετικά με τον 26χρονο διεθνή άσο, που έχει φέτος οκτώ γκολ και 13 ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένας από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Από το καλοκαίρι του 2015, όταν η Σίτι έδωσε 74.000.000 ευρώ στην Βόλφσμπουργκ για να τον πάρει πίσω στην Αγγλία, ο Ντε Μπρόινε είναι ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ (38 στον αριθμό), ενώ έχει φορέσει συνολικά 122 φορές τη φανέλα των Πολιτών, έχοντας 31 γκολ, 44 ασίστ και έχοντας κατακτήσει ένα League Cup. Ο Βέλγος είναι ο τέταρτος κατά σειρά που ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο, μετά τους Νικολά Οταμέντι, Φερναντίνιο και Νταβίντ Σίλβα.

https://www.youtube.com/watch?v=i7DIag4JoBY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ