Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μια επαγγελματική νίκη στην έδρα της Μπέρνλι (1-0) και παρέμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Άνετη νίκη για την Άρσεναλ, τρίποντο και για τη Λέστερ, ισόπαλες έμειναν Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ και Έβερτον-Γουέστ Μπρομ.

Ένα γκολ και να «καίει» χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πήρε το τρίποντο στην έδρα της Μπέρνλι (0-1) και παρέμεινε ολομόναχη στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άντονι Μαρσιάλ με ωραίο πλασέ στο 54′ πέτυχε το 9o εφετινό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και έδωσε τη νίκη στους Κόκκινους Διαβόλους, με την Μπέρνλι να αδικείται αρκετά από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες και είχε και δοκάρι στο 57′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούντμουντσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη νίκη αυτή έφτασε τους 53 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στους 9 βαθμούς με ματς περισσότερο. Από την άλλη η Μπέρνλι, που μετράει επτά σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, έμεινε στους 34 βαθμούς και έπεσε στην 8η θέση.

 

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1

Δεν είχε όρεξη χαβαλέ η Άρσεναλ, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ στα 16 πρώτα λεπτά, και ουσιαστικά καθάρισε το Λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, το οποίο έληξε τελικά με 4-1.

Ο Νάτσο Μονρεάλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′, με τον ίδιο παίκτη να «μοιράζει» τα δύο επόμενα γκολ των Κανονιέρηδων, τα οποία πέτυχαν ο Ιγουόμπι (10′) και ο Κοσιελνί (13′).

Στο 22′ σημειώθηκε το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ να συνδυάζονται υπέροχα και τον Λακαζέτ να τελειώνει τη φάση. Το μόνο που κατάφερε η Κρίσταλ Πάλας να μειώσει με διαγώνιο βολέ του Μιλιβόγεβιτς στο 78′. σΤΟΥς 42 βαθμούς έφτασε η Άρσεναλ που κυνηγάει τις ομάδες της πρώτης πεντάδας, στους 25 η Κρίσταλ Πάλας που έπεσε στη 13η θέση.

 

Λέστερ – Γουότφορντ 2-0

Νίκη Ευρώπης πέτυχε η Λέστερ, η οποία επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Γουότφορντ του πολύ καλού σήμερα Ορέστη Καρνέζη.

Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39′, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, με την Γουότφορντ να είναι ανώτερη, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Οι Αλεπούδες πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους στις καθυστερήσεις με τον Μαχρέζ να τελειώνει με όμορφο πλασέ την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

 

Στόουκ – Γουότφορντ 2-0 

Η Στόουκ πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη (2-0) στην έδρα της κόντρα στη Χάντερσφιλντ και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Πότερς στο ντεμπούτο του Πολ Λάμπερτ στον πάγκο της ομάδας ήταν καθολικά ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους και άνοιξαν το σκορ στο 53′ με τον Τζο Άλεν, ενώ στο 69′ ο Ντιούφ έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Η Στόουκ έφτασε τους 23 βαθμούς και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Χάντερσφιλντ, που έχει να πανηγυρίσει νίκη από το Δεκέμβριο, έμεινε στους 24 και την 14η θέση.

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ 1-1

Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Έβερτον, η οποία έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Τζέι Ροντρίγκεζ, με τα Ζαχαρωτά να παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν. Ο Νιάς ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα του Σαμ Αλαρντάις σκοράροντας στο 70′, μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, αλλά ο Γουόλκοτ νικήθηκε από τον Φόστερ.

Στην 9η θέση με 28 βαθμούς βρίσκεται η Έβερτον, ενώ η Γουέστ Μπρομ έφτασε τους 20 βαθμούς αλλά παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 1-1

Δύο γκολ σε δύο λεπτά ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν το τελικό 1-1 στο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί στην αρχή, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 71′ με το γκολ του Φρέιζερ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες απάντησε άμεσα, καθώς στο 73′ ο Τσιτσαρίτο πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Μπέγκοβιτς, σημειώνοντας το τελικό 1-1.

Η αναγεννημένη με τον Ντέιβιντ Μόγιες Γουέστ Χαμ έφτασε στους 26 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται μια θέση πιο κάτω με 25 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ