Οριστικό : Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες

Οριστικό : Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να δίνει 37 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ. Ηγεμονικό συμβόλαιο 4,5 ετών για τον Χιλιανό, με αποδοχές 17 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Αλέξις Σάντσες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή τη φορά δεν φαίνεται να προκύπτουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Telegraph μετέδωσε πως η Γιουνάιτεντ συμφώνησε τόσο με την διοίκηση της Άρσεναλ όσο και με τον παίκτη και απλά απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δίνει 35 εκατ. ευρώ για έξι μήνες

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι το ποσό που θα καταβάλει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ θα δώσει περίπου 35 εκατ. ευρώ για να μετακομίσει άμεσα στο Όλντ Τράφορντ ο Αλέξις Σάντσες. Το αξιοσημείωτο είναι πως το συμβόλαιο του διεθνούς φορ με τους κανονιέρηδες λήγει τον Ιούνιο. Θα μπορούσε δηλαδή η Μάντσεστερ να συμφωνήσει τώρα με τον παίκτη, ο λατινοαμερικάνος να πήγαινε στη νέα του ομάδα σε έξι μήνες και η Γιουνάιτεντ να μην έδινε ούτε ευρώ στην Άρσεναλ.

Η απόφαση πάντως των ιθυνόντων της Μάντσεστερ ήταν να γίνει άμεσα η μεταγραφή και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού στους λοδνρέζους.

Συμβόλαιο 4,5 χρόνων και 17 εκατ. ευρώ

Σε ότι έχει να κάνει με την συμφωνία του Σάντσες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο διεθνής στράικερ θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 χρόνων με ετήσιες αποδοχές 17 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τον Χιλιανό άσο να εξασφαλίζει μια εξαιρετική συμφωνία για την συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ