Τσέλσι : Κινείται για Κάρολ

Τσέλσι : Κινείται για Κάρολ

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κόντε είναι ο Άντι Κάρολ της Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι έδωσε το καλοκαίρι τον Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι απέκτησε τον Αλβάρο Μοράτα πολύ ακριβά με σκοπό να γίνει ο βασικός επιθετικός των μπλε και να μπει στα παπούτσια του ιδιότροπου Ισπανού.

Ο Μοράτα ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν όμως ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και ένας τραυματισμός έχουν αφήσει την αγγλική ομάδα με τη λύση του Μίτσι Μπατσουαγί. Γι ααυτό το λόγο ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε ψάχνει στην αγορά σέντερ φορ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί φαίνεται πως το βρήκε.

Η πρώτη επιλογή για τον Ιταλό προπονητή είναι ο Αντι Κάρολ της Γουέστ Χαμ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός των σφυριών δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του για το Κυπέλλο και η φημολογία αποχώρησής του εντείνεται.

Σύμφωνα με την Guardian, η Τσέλσι μίλησε με την ομάδα του Κάρολ και είναι κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές, με τη μεταγραφή να στοιχίζει στους μπλε του Λονδίνου περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ