Premier League : Ο Μκιταριάν κρίνει του Αλέξις στη Γιουνάιτεντ

Premier League : Ο Μκιταριάν κρίνει του Αλέξις στη Γιουνάιτεντ

Η απόφαση του Χένρικ Μκιταριάν θα είναι αυτή που θα κρίνει τη μετεγγραφή του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αρμένιου χαφ, Μίνο Ραϊόλα.

Θέση για τα συνεχή δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Αλέξις Σάντσες και το ενδεχόμενο μετεγγραφής του από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ο Μίνο Ραϊόλα. Ο διάσημος ατζέντης, υποστήριξε πως η μετακίνηση αυτή θα ολοκληρωθεί μόνο αν ο Χένρικ Μκιταριάν, τον οποίο εκπροσωπεί, αποφασίσει εν τέλει να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο, υπογράφοντας στο Λονδρέζικο σύλλογο.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα αποκτήσει τον Αλέξις εκτός και αν Μκιταριάν συμφωνήσει να ενταχθεί στην Άρσεναλ. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Θα κάνει αυτό που είναι το καλύτερο για εκείνον. Έχει ακόμα δυόμισι χρόνια στο συμβόλαιό του, οπότε είναι δική του απόφαση. Αν συμφωνήσει, ο Σάντσες θα είναι μέρος του deal για τον Μκιταριάν και όχι το αντίστροφο», υποστήριξε ο 50χρονος Ιταλο-Ολλανδός μάνατζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες Μέσων από το Νησί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τη δεδομένη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, ειδικά μετά και τη δήλωση του Αντόνιο Κοντέ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μπλε για την απόκτηση του 29χρονου άσου. «Δεν ξέρω, αλλά δεν το νομίζω», ήταν το λακωνικό πλην περιεκτικό σχόλιο του Ιταλού κόουτς.

Η Σίτι, έχει αποχωρήσει από την κούρσα, καθώς έπειτα από συνάντηση του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη διοίκηση αποφασίστηκε να μη γίνει κίνηση, αφενός για να μη διαταραχθεί η μισθολογική ισορροπία (ο Αλέξις παίρνει κοντά 400.000 ευρώ την εβδομάδα, η Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να του τα δώσει) και αφετέρου διότι κρίθηκαν υπερβολικά τα 40.000.000 που ζητά η Άρσεναλ, για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τέλος, σύμφωνα με τους Times, o Ραϊόλα επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους του συλλόγου για τη μετεγγραφή του Χένρικ Μκιταριάν, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Στόουκ Σίτι, με τον Ζοσέ Μοουρίνιο να προβαίνει σε αυτή τη κίνηση καθώς θεώρησε πως ο Αρμένιος έχει επηρεαστεί από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ