Άρσεναλ : Αποθέωσε Μαυροπάνο και Ελλάδα ο Βενγκέρ

Άρσεναλ : Αποθέωσε Μαυροπάνο και Ελλάδα ο Βενγκέρ

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, όσον αφορά τον Κωσταντίνο Μαυροπάνο, αλλά και για το αθλητικό επίπεδο που υπάρχει στην Ελλάδα.

Την πρώτη του εμφάνιση με την Άρσεναλ U23 φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος το βράδυ της Δευτέρας (15/1) στην αναμέτρηση των Λονδρέζων κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έχει κάνει καλή εντύπωση στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος με δηλώσεις του «έπλεξε» το εγκώμιο, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους αθλητές που βγάζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

«Δείχνει άνετος τεχνικά, δείχνει πολύ ευκίνητος ως αμυντικός., πολύ γρήγορος, πολύ δυνατός σε όλες τις πτυχές της αμυντικής λειτουργίας. Η Ελλάδα είναι μία φανταστική αθλητικά χώρα. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ τους είναι απολύτως φανταστικά. Έχουν απόλυτη επίγνωση του ομαδικού αθλητισμού και παράγουν φανταστικούς παίκτες. Από όσα έχω δει, ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας εξ’ αυτών, αν εξελιχθεί καλά», τόνισε ο Βενγκέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ