Γκαετάν Μπονγκ : Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση

Γκαετάν Μπονγκ : Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση

Ο άλλοτε αριστερός μπακ του Ολυμπιακού προχώρησε σε καταγγελία κατά του Τζέι Ροντρίγκες της Γουέστ Μπρομ για ρατσιστική επίθεση. Τι του είπε ο τελευταίος.

Ο Γκαετάν Μπονγκ υποστήριξε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ο πρώην αριστερός αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπράιτον κατηγόρησε τον Τζέι Ροντρίγκες της Γουέστ Μπρομ πως έκανε ρατσιστικό σχόλιο εναντίον του στον αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο.

Φυσικά, ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κάνει ήδη έρευνες σχετικά με την υπόθεση ύστερα από σχετική αναφορά του διαιτητή της αναμέτρησης,Μάρτιν Άτκινσον.

Ο Καμερουνέζος αριστεροπόδαρος μπακ μίλησε για το συμβάν στη γαλλική τηλεόραση. Συγκεκριμένα τόνισε: «Μου είπε κάποια ρατσιστικά σχόλια και αντέδρασα. Είπε «Είσαι μαύρος και βρωμάς». Δεν το καταλαβαίνω. Πήγα μπροστά του και ήταν νευριασμένος επειδή τον είχα ανακόψει λίγο πιοπριν. Είπα κάποια πράγματα που δεν πρόκειται να επαναλάβω. Πρόκειται για λόγια που δεν πρέπει να λέγονται. Μετέφερα στον διαιτητή τα όσα μου είπε. Στην αρχή μου υπέδειξε να επιστρέψω στο παιχνίδι.

Εγώ αποκρίθηκα πως ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα αφήσεις έτσι. Είμαι ένας μαύρος αθλητής, είμαστε στο 2018 και κάποια πράγματα δεν μπορεί να μένουν πλέον ατιμώρητα. Ο Ροντρίγκες είπε κάποια πράγματα για το χρώμα μου. Βλέπετε ότι την ώρα που έλεγε όσα είπε κρατούσε τη μύτη του.

Image result for gaetan bong

Του ζήτησα να το κάνει ξανά. Νομίζω την ώρα που το επανέλαβε κατάλαβε τι είχε πει. Είναι άλλο να έχει τέτοια συμπεριφορά ένας οπαδός κι άλλο ένας ποδοσφαιριστής που κερδίζει πολλά χρήματα. Γι’ αυτό και πρέπει να τιμωρηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ